top of page
Cirkeltræning og individuel hold træning med maskiner

Cirkeltræning & Individuel hold træning

På denne side kan du læse mere om holdtræning, hvor der trænes på maskiner og med vægte, samt holdtræning hvor hver deltager følger sit eget program udarbejdet af fysioterapeut. Det er både muligt at booke eller betale for deltagelse på holdene nedenfor.

Læs mere om tilskud til fysioterapi

Hvorfor gå til holdtræning hos en fysioterapeut?

At deltage i holdtræning varetaget af en fysioterapeut hos Borup Fysioterapi har flere fordele, især når det kommer til neurologisk rehabilitering og skånsom, hensynstagende træning. Vores cirkeltræningshold er specifikt designet til at hjælpe klienter med neurologiske udfordringer, såsom Parkinsons sygdom, Multiple Sclerose (MS) og efter en hjerneblødning eller blodprop i hjernen.

Fællesskab og Støtte

Holdtræning skaber et fællesskab, hvor du vil møde andre med lignende udfordringer. At være i et støttende og forstående miljø kan gøre træningen mere sjov og motiverende.

Vi glæder os til at se dig til træning!

 Mit navn er Maja og jeg er en af fysioterapeuterne

Vi har mange ugentlig hold i fitnesscenter hvor vi laver cirkel, styrke og konditionstræning med vægte og maskiner. På billedet underviser jeg et hold med funktioneltræning i  vores holdtræningssal - Maja Weidner

Parkinson holdtræning under kyndig vejledning fra fysioterapeut Maja Weidner

Tilpasset træningsprogram til individuel træning

Hos Borup Fysioterapi, laver vores specialiserede fysioterapeuter et personligt træningsprogram til klienter der ønsker dette. Disse programmer skræddersyes til den individuelle klient og bygger på evidensbaserede øvelser og træningsformer. Vi kan fx laver programmer der specifikt er kendt for at forbedre neurologiske tilstande. Med et månedsabonnement kan man træne stort set ubegrænset og altid have en fysioterapeut i nærheden, hvis man er i tvivl om øvelser og træningsform.

Primære grunde til at træne hos Borup Fysioterapi

Fællesskab: Mød ligesindede og få støtte fra dem, der forstår dine udfordringer.

Individualiseret træningsprogram: Få adgang til et træningsprogram, der er skræddersyet til dine behov.

Professionel vejledning: Lær korrekte træningsteknikker og få feedback på dine fremskridt.

Forbedring i daglig funktion: Oplev forbedringer i din daglige funktion og livskvalitet.

Sikkerhed: Udfør øvelser sikkert under vejledning af en professionel fysioterapeut.

Praktisk info

For nærmere info om hold og tilmelding kan du kontakte os på mail klinik@borupfys.dk, sende en SMS eller ringe til 57 52 23 23

Borup Fysioterapi logo med link til frontpage
bottom of page