top of page
Fysioterapi hos fysioterapeuter ved Borup Fysioterapi

FYSIOTERAPI

HVORFOR FYSIOTERAPI?

Fysioterapi er fantastisk, fordi fysioterapi ikke er låst til at benytte en bestemt metode. Vi tilretteligger et behandlingsforløb, som tager højde for hele din situation. Det kan være en kombination af forskellige metoder, træning og vejledning.

Ud fra en indledende dialog og grundig vurdering af din problematik, tilrettelægger vi derfor et mål og en plan for behandlingen.

BEHANDLINGSFORLØB

Du kan bestille tid med eller uden lægehenvisning. Et behandlingsforløb varer typisk 5-10 gange, men kan også bare være én enkelt konsultation - og i særlige tilfælde længerevarende.

METODER OG VÆRKTØJER

For at nå vores mål med behandlingen, har vi som fysioterapeuter mange værktøjer til behandling, eksempelvis: Manuel behandling, Massage, Akupunktur, Ultralyd, Laser, Tape, Information, Vejledning, Øvelser, Hold, Hjælpemidler og Specialfremstillede såler.

HØJESTE STANDARDER OG BILLIGSTE PRISER IGENNEM OVERENSKOMSTEN

Borup Fysioterapi har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket vil sige at priser er reguleret så du som klient får de billigste priser på behandling. Det er også din garanti for at vi lever op til de højeste krav og standarder indenfor sundhedssektoren.

PRAKTISK INFO

Book online eller ring og book tid. Tlf. tid mandag - fredag 8 - 17 på tlf. 57522323 

Du skal have et lagen med til briksen.  Har du glemt et lagen kan du købe et for 20 kr.

bottom of page