top of page
Massage behandling hos Borup Fysioterapi

Massage afspænding og velvære

Hos Borup Fysioterapi tilbyder vi flere former for massage, blandt andet sportsmassage, fysiurgisk massage, bindevævsmassage, cupping, triggerpunktsbehandling samt wellness massage. Læs mere her.

Massage er fantastisk

Massage har en lang række positive effekter på kroppens muskulatur og på kroppens bløde væv. Det er et effektivt og virkningsfuldt redskab for vores behandlere, som bl.a. bruger massage til at løsne spændinger og give muskler smidighed igen og til at forbedre blodcirkulationen, så kroppen får ilt og næringsstoffer til og fra celler og væv.

Mød vores massører

Eva Borch massør og organisk kropsterapeut

Eva bringer 25 års erfaring som fysioterapeut og behandler til Borup Fysioterapi, hvor hun tilbyder særlige massagebehandlinger af 30-60 minutters varighed. Behandlingerne kan indeholde fysiurgisk massage for muskler og sener, bindevævsmassage, kranio sakral terapi, akupressur samt holistisk massage, som er dybt afspændende, og øger dit nærvær og flow i kroppen. 

Eva og Maja erfarne og dygtige massører
Maja Weidner klinikejer og specialiseret behandler

Maja Weidner har 15 års erfaring som massør

"Udover at være uddannet fysioterapeut og klinikejer har jeg en massør uddannelse og arbejdet professionelt med massage i mere end 15 år. Jeg har i en årrække arbejdet som massør hos Nimat Massage og Spa på Købmagergade og på Clarion Hotel. Sidenhen har jeg også uddannet massører. Hos mig er du i gode og kyndige hænder" Maja Weidner

Hvad kan massage hjælpe med?

Vi har gode erfaringer med at bruge massage til bl.a. hjælpe med:

 • Smerter i ryg, skulder, nakke og knæ

 • Sportsskader og overbelastning

 • Musearm

 • Muskelspændinger og spændingshovedpine

 • Træthed

 • Spændte, stive og ømme muskler

 • Overbelastningsskader

 • Graviditetsgener

 • Tennis- og golfalbue

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de massageformer vi ofte tilbyder vores klienter

Fysiurgisk massage dybdegående behandling 

Med udgangspunkt i dyb viden om kroppens anatomi og bevægelses fysiologi, kan vores behandlere give dig en dybdegående fysiurgisk massage, der både arbejder med muskler, sener, bindevæv og ledbånd. Under massagen er du aldrig i tvivl om, at vi ved, hvor, hvordan og hvor hårdt vi skal trykke. Formålet er at få bevægeapparatet til at fungere optimalt. Behandlingen tilbydes hos Borup Fysioterapi af vores dygtige fysioterapeuter.

Massageterapi hos Borup Fysioterapi varetaget af massører og kropsterapeuter
Massage terapi hos massører og terapeuter hos Borup Fysioterapi

Wellnessmassage forløsning & velvære

Der findes få ting i livet der er lige så rart som at få massage, og mange oplever massage som en gave til og forkælelse af sig selv. Afspændings massage også kendt som velværemassage, fokuserer på lange og blide strøg, som blødgør muskulaturen og får kroppen ned i en afslappet tilstand. Derefter kan der arbejdes med problematiske områder som har brug for at blive løsnet op. Afspændings massage kan dæmpe stress og angst ved at øge kroppens flow, styrke din kropsbevidsthed, samt bidrage til en dyb og rolig vejrtrækning.

Bindevævsmassage aktiver din fascia

Fascie eller bindevæv er vævet der forbinder alt i kroppen; hud, muskler, knogler og organer. Ved bindevævsmassage sættes fokus på at smidiggøre specielt uelastisk muskelbindevæv, sener, arvæv og stramninger imellem hud og muskler. Bindevævet har mange nerveender og er dermed et stort indvendigt sanseorgan. Vi bruger forskellige teknikker eks. hudrulninger, Cupping og Myofascial release (MFR).

Massage og afspænding med uddannede og erfarne massører og terapeuter
Sportsmassage hps sportsmassør og fysioterapeut for afsænding og øget restittution hos Bor

Sportsmassage restitution og afspænding

Sportsmassage henvender sig, som navnet antyder, til dig der er atlet eller dyrker meget sport. Denne form for massage er dog også velegnet til mennesker, der generelt har en aktiv livsstil. Sportsmassage hjælper dig bl.a. med at forberede dig til en konkurrence, til at opnå hurtigere restitution eller til at komme hurtigere tilbage til sporten efter en skade. Denne massageform er effektiv hvis du kæmper med meget spændt muskulatur. Under massagen frigiver kroppen endorfiner, som er kroppens eget smerte dæmpende stof.

Holistiskmassage velvære og balance

Holistisk massage er en dybt afspændende behandlingsform, der øger nærvær og flow i kroppen. Eva Borch tilbyder denne massageform, der fokuserer på helheden af personen, hvor både fysisk og mentalt velvære adresseres. Med andre ord en meget behagelig oplevelse. Eva bruger flere effektive teknikker b.la. akupressur, kranio sakral, der frigiver spændinger og stress, hvilket fører til forbedret energiflow og en følelse af harmoni.

Wellness massage holistisk massage
Gravidmassage støtte og velvære under din graviditet hos Borup Fysioterapi camylla-battani

Gravidmassage støtte og velvære til dig

Gravidmassage er en specialiseret form for massage, der er designet til at støtte kvinder gennem graviditetens forskellige stadier. Denne type massage fokuserer på at lindre de almindelige ubehag, som kan opstå under graviditeten, såsom ryg- og nakkesmerter, lændesmerter, hævelser og stress. Gravidmassage tilpasses den gravides krop og behov, sikrer komfort og sikkerhed for både mor og barn. Ved at fremme afslapning og velvære bidrager gravidmassage til en mere behagelig graviditetsoplevelse.

Praktisk info & priser

Priser:

30 min:

 • 300 DKK (uden tilskud)

 • 212 DKK (Med "danmark" tilskud)

60 min:

 • 600 DKK (uden tilskud)

 • 512 DKK (Med "danmark" tilskud)

Wellness Massage:

 • "danmark" giver ikke tilskud til wellness massage.​

 

Praktisk info:

 • Du skal have et lagen med til briksen. Tag også gerne et håndklæde/tæppe med til at holde varmen under. Har du glemt et lagen kan du købe et for 30 kr.

 • Alle tidsangivelser er inkl. omklædning før og efter behandling.

Tidsbestilling:

 • Book tid online, send en SMS eller ring til via nedenstående.

 • Telefontid mellem kl 9-12 alle hverdage

Borup fysioterapi logo af en lotus blomst
bottom of page