top of page
GLAD holdtræning Ryg Knæ Hofte Skulder Nakke hold hos Borup Fysioterapi

GLA:D Træning - Ryg, Knæ, Hofte & Specialiseret Skulder & Nakkehold

Hos Borup Fysioterapi tilbyder vi specialiserede genoptræningsforløb målrettet et ryg, skulder, nakke, knæ eller hofte. Holdene varetages af erfarne fysioterapeuter.

 

Vores terapeuter er GLA:D uddannede, og forløb for ryg, knæ og hofte følger derfor GLA:D konceptet.

Se med her i videoen hvad et GLA:D forløb er

I denne video får du et indblik i hvordan GLA:D træning skånsomt kan hjælpe dig til en mere aktiv hverdag. GLA:D træningen er udviklet af SDU (Syddansk universitet) i samarbejde med både terapeuter og patienter. Der findes både hold for patienter med slidgigt i knæ og hofte (artrose), og hold for patienter med langvarig og tilbagevendende rygbesvær. Se med og bliv inspireret til at deltage i vores hold, der helt sikkert vil hjælp dig til et mere aktivt liv. 

Hvem er GLA:D træning for?

GLA:D® er et skræddersyet koncept, der tilbydes til patienter med langvarige eller tilbagevendende smerter i lænderyggen, som påvirker deres livskvalitet og dagligdag.

 

Det er også relevant for patienter, der har svært ved at håndtere smerterne og de konsekvenser, det medfører.

 

GLA:D® er udviklet til personer med symptomer på artrose (slidgigt) i knæ og hofte samt langvarige eller tilbagevendende smerter i ryggen.

Borup Fysioterapi tilbyder GLA:D®-certificerede behandlinger, hvor vores klinik i samråd med dig vurderer, om dette koncept er relevant for dine behov.

 

Uddannelse og træning inden for GLA:D® kan tilpasses til dit individuelle funktionsniveau, smerteniveau, alder og andre faktorer, hvilket sikrer en skræddersyet tilgang.

Målet er at hjælpe dig til at opnå bedre livskvalitet og en mere aktiv hverdag gennem GLA:D®-behandlingen.

 

Vores certificerede fysioterapeuter er dedikerede og leverer professionel og individuel behandling, der er tilpasset netop dine behov.

Kontakt Borup Fysioterapi i dag, for at lære mere om vores GLA:D®-behandling og hvordan den kan hjælpe dig med at opnå lindring, forbedret funktionsevne og en øget kontrol over din tilstand.

Telefon: 57 52 23 23

E-mail: klinik@borupfys.dk

Hvordan kan du vide at GLA:D træning virker for dig?

Der findes flere gode rygbehandlinger og tilbud til patienter med ondt i ryggen. De kan sagtens være en stor hjælp for dig og din situation.

 

Der er dog ikke noget tilbud som er så veldokumenteret og velbeskrevet som GLA:D® træningen. Systematisk dokumenteres behandlingen og virkningerne for patienterne før dig og dig og dine holdkammerater.

Alt det er med til at hjælpe os alle sammen med, at beskrive hvordan det går med patienterne, så det hele tiden kan forbedres og være til nytte for både dig og de som får glæde af dine fremskridt senere.

På den måde kan vi alle samme være med til at hjælpe til bedre behandlingsmetoder, så træningen kan virke mere effektivt og vi kan give flere et mere aktivt liv med færre smerter.

Er GLA:D træningen blevet afprøvet?

Ja, pilotafprøvningen af GLA:D® Ryg er afprøvet i 2017 og publiceret hos "BMC Pilot & Feasibility Studies" hvor du kan læse mere.

bottom of page