top of page
Biodynamisk kranio sakral terapi dynamic touch of presence terapi spirituel og dyb behandling

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi Touch of Presence

Hos Borup Fysioterapi er vores specialuddannede terapeut, Velida, som udover fysioterapien, har dygtiggjort sig inden for både Kranio Sakral Terapi og den biodynamiske retning inden for kranio sakral terapien, kaldet Touch of Presence. Velida's unikke tilgang kombinerer dygtighed, erfaring og en dyb forståelse for kroppens indre rytmer, hvilket tilbyder en dybere, helende oplevelse, der potentielt kan transcendere det fysiske og berøre det subtile, energiske niveau af din væren.

Touch of Presece hvordan foregår terapien?

Touch of Presence er en blid, men kraftfuld terapiform, der arbejder med kroppens naturlige rytmer og energier for at fremme heling og genopretning af ubalancer.

 

Velida’s tilgang omfavner hver enkelte klient, og hun anvender sin dybdegående viden og erfaring til at skabe et roligt, nærværende og helende rum, hvor du kan føle dig tryg, støttet og guidet, på kærligste vis.

 

Den biodynamiske tilgang, er en specialiseret gren indenfor Kranio Sakral Terapi og kendetegner bl.a. meget let og blid berøring, som har til formål at understøtte allerede iboende ressourcer i den enkelte klient, uden forsøget på at ville ”fikse” noget. Der gives et højt niveau af nærvær og ro, som hjælper din krop og psyke med, at afspænde og genfinde sin naturlige flow og balance.

Biodynamisk Kranio Sakral terapi hvordan virker det terapi hos Borup Fysioterapi til ejby viby vigersted osted
Forskellen på Biodynamisk Kranio Sakral terapi dynamic stillness og kranio sakral terapi h

Hvordan adskiller den Biodynamiske tilgang
fra Kranio Sakral Terapi?

Den biodynamiske tilgang adskiller sig ved, at terapeuten er mindre aktiv og mere faciliterende end ved traditionel Kranio Sakral Terapi.

 

Aktiviteten og bevægelsen i vævet, er flyttet over i klientens krop. Terapeuten forbliver neutral. Berøringen er stille og udføres med høj grad af fokus, åbenhed, nærvær og imødekommenhed. Dette skaber et indre miljø i klienten, der bare kan være og blive i sig selv og opleve dyb, restorativ ro og herved fremme kroppens naturlige helingsprocesser. Den biodynamiske tilgang kan derfor beskrives som en dybere og mere spirituel og meditativ terapi.

Mød Velida Kranio Sakral og Touch of Presence Terapeut

Velida er ikke kun en erfaren terapeut, men også en passioneret fortaler for helhedsorienteret velvære. Hendes tilgang kombinerer videnskabelig viden med en dyb forståelse for kroppens energiske og spirituelle dimensioner. Hver session er skræddersyet til at møde dine unikke behov og støtte dig på din rejse mod mere helbred, sundhed, balance og harmoni.

Velida Zofia Trollholm biodynamisk kranio sakral terapi
Ro og fordybelse med biodynamisk kraio sakral terapi i Borup køge roskilde viby osted vige

Harmoni og balance med Touch of Presence

Touch of Presence kan løsne gamle og nye lag af smerter, spændinger, ubalancer, chok og traumer. Kroppen understøttes i at kunne regulere sig selv, og samtidig med et øget velvære og en afslappet fornemmelse, får du også en bedre kropsbevidsthed og et større nærvær i din krop, dine tanker, dit sind og dine følelser.

Book Din Tid Idag

Book en tid med Velida og træd ind i et rum, hvor din heling og velvære er i centrum.

 

Uanset om du søger lindring fra fysiske symptomer, eller du ønsker at udforske dybere lag af velvære og bevidsthed, er Velida her for at guide og støtte dig på hvert trin af vejen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen og ledsage dig på din vej mod et liv i balance, sundhed og harmoni.

Praktisk info

Du kan bestille tid online via nedenstående knap

Her bestiller du Kranio Sakral Behandling hos Velida.

 

Du kan også bestille tid eller få mere info ved at ringe til 57 52 23 23. Vores telefontid er alle hverdage mellem kl 9 - 12.

Udenfor telefontid kan du sende en SMS eller skrive en mail - vi tjekker flere gange dagligt.

Borup Fysioterapi logo
bottom of page