top of page

Kvalitetssikring for
Borup Fysioterapi

I 2020 gennemgik Borup Fysioterapi en omfattende kvalitetssikringsproces ”en akkreditering” foretaget af IKAS (Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet).

 

Akkreditering er en kvalitetssikringsmetode og et kvalitetsstempel

 

Processen tog flere måneder og involverede at klinikken skulle redegøre for og vurderes i relation til 13 standarder indenfor sundhedsvæsenet.

 

Standarderne omhandlede b.la.:

  • Faglig kvalitet og patientsikkerhed

  • Klient tilfredshed

  • Samarbejde med henvisende læge og kommune

  • Hygiejne og rengøring

  • Førstehjælp

  • Datasikkerhed, persondata, GDPR med videre.

Firs siders redegørelse 

Under akkrediteringen gennemgik vi samtlige processer på klinikken og skrev b.la. en 80 siders redegørelse for hvordan, vi som klinik håndterer en række kvalitetsstandarder på klinikken. Vi foretog også en tilfredshedsundersøgelse hos vores klienter.

 

Fire timers mundlig eksamen

Akkrediteringsforløbet kulminerede med en 4-timers lang mundtlig eksamen, hvor et akkrediteringsteam kom ud på vores klinik og gennemførte en omfattende gennemgang af klinikkens drift. Borup Fysioterapi bestod alle standarder og modtog akkrediteringscertifikatet – som bevis på at vores klinik lever op til de højeste standarder indenfor det danske sundhedssystem.

Akkreditering slut - arbejdet fortsætter

Oprindeligt var det tænkt at akkrediteringen skulle foretages hvert tredje år, men man vurderede efterfølgende fra Regionernes side at man ville stoppe akkrediteringsordningen, da det var en yderst ressourcekrævende proces for både klinikker og involverede aktører. Derfor har vi selv fortsat kvalitetssikringsarbejdet i klinikken efterfølgende.

 

Hos Borup Fysioterapi er kvalitetssikring helt central og indgår som en fast del af vores interne årshjul og medarbejderudvikling

 

Vi har et stort fokus på at vores klienter modtager den bedst mulige behandling, oplever høj kvalitet og kun behandles af dygtige og professionelle fysioterapeuter og behandlere – så vi kan garantere at vores klienter er i trygge og kyndige hænder.

Kvalitetssikring med et certifikat om akkreditering for Borup fysioterapi

Borup Fysioterapi - Specialiserede Fysioterapeuter og terapeuter

Kvalitetssikringen går vi meget op i hos Borup Fysioterapi. Det er et kvalitetsstempel for vores patienter og brugere. Fysioterapeuterne og terapeuterne hos os er specialiserede og uddanner sig løbende, for at kunne bruge både højt kvalitative behandlinger, de nyeste og moderne behandlinger og træningsmetoder i vores fysioterapeutiske træning.

Kvaliteten af behandlingerne og træningen er i højsædet når du besøger Borup Fysioterapi

Et certifikat kan ikke stå alene

Et certifikat somme denne kvalitetssikring er et bevis på at en uvildig instans (her IKAS) har akkrediteret klinikken efter det nationale niveau for kvalitet på de områder der er omfattet af Den Danske Kvalitetsmodel.


Men hos Borup Fysioterapi mener vi ikke det er nok med et certifikat. 

Derfor uddanner vi løbende vore fysioterapeuter og terapeuter inden for hver af deres specialer, så du altid møder en kvalificeret og opdateret fysioterapeut og terapeut når du får behandling på klinikken i Borup.

 

Du og din behandling og træning er i højsædet


Vi har dig og din behandling i højsædet og vil gøre alt for at behandle og træne dig tilbage til et mere aktivt liv på den bedst tænkelige måde for dig.  

Borup fysioterapi gule logo lotusblomst

Vi vil gerne kunne tilbyde den rigtige træning på det rigtige tidspunkt!

Hjælpe os med hvad du mangler - og vi melder tilbage når vi har samlet et hold.

Herunder kan du vælge, hvis du ønsker besked om hvornår der er nok deltagere til at starte på et af nedenstående forslag til hold, eller du kan skrive hvis du har særlige ønsker til træningen hos Borup Fysioterapi. 

Forslag til hold
bottom of page