top of page
Kunde betjenes af af klinikejer og fysioterapeut hos Borup Fysioterapeut

Om os - Hos Borup Fysioterapi

Hos Borup Fysioterapi har vi i mere end 40 år, brændt for at indbyggere i Borup og Omegn får den bedste behandling og rådgivning. Vi hjælper dig til et aktivt liv, med ekspertise inden for fysioterapi, som har fokus på den enkelte, som vi tilpasser vores behandlinger og holdtræning til.

 

Udforsk vores behandlingsmuligheder og opdag fordelene ved vores holdtræning. Læs om os som fysioterapeuter, behandlere og terapeuter.

Hvorfor vælge Borup Fysioterapi?

Ekspertise og erfaring: Vores team af fysioterapeuter har mange års erfaring og specialiserer sig inden for forskellige områder.

Overenskomst med offentlige sygesikring: Vores priser er reguleret gennem den offentlige sygesikring, hvilket betyder vi kan tilbyde de billigste priser og kan give 40% i tilskud.

Skræddersyede behandlinger: Vi tilbyder skræddersyede behandlinger, der passer til dine specifikke behov og mål.

 

Multidisciplinær tilgang: Vi kombinerer forskellige behandlingsmetoder og teknikker for at opnå de bedste resultater for vores patienter.

 

Akkrediteret klinik: Vi har gennemgået en omfattende kvalitetssikring. Det er din garanti for, at vi lever op til de højeste krav og standarder inden for den danske sundhedssektor.

Samarbejde med aktører: Vi samarbejder med forsikringsselskaber, Sygesikringen "Danmark", læger og Køge Kommune for at sikre muligheder for tilskud og komplementær behandling.

 

Maksimeret udbytte: Vores mål er at sikre, at du får det maksimale udbytte af dine behandlingssessioner og opnår en forbedret livskvalitet.

 

Personlig opmærksomhed: Vi giver dig personlig og professionel vejledning under hele forløbet, så du føler dig tryg og støtte på din rejse mod bedring.

 

Vælg Borup Fysioterapi og lad vores dedikerede team af fysioterapeuter hjælpe dig med at genoprette din bevægelighed, lindre smerter og opnå en mere aktiv hverdag.

Hos os er du i fokus!

Vil du vide mere om hvad Borup Fysioterapi tilbyder?

Så hop til forsiden og se hvordan vi kan hjælpe dig videre.

Behandlerrum med briks og stor grøn plante
VORES TEAM

Mød vores dedikerede team af kompetente fysioterapeuter og behandlere

Tilskud og henvisning til Fysioterapi Borup

Hos Borup Fysioterapi samarbejder vi med en række forskellige aktører, herunder forsikringsselskaber som Tryg, PensionDanmark, Nordic Netcare, Danica, PFA, Dansk sundhedssikring, Gjensidige/Mølholm, IF, og LB. Vi tilbyder også tilskud gennem Sygesikringen "Danmark" samt samarbejde med læger om offentlig sygesikring. Derudover samarbejder vi med Køge Kommune om genoptræning og vi varetager også træning og behandling ved vederlagsfri fysioterapi.

Indgang til Borup Fysioterapi Møllevej 2F 4140 Borup

Klinikken Borup Fysioterapi

Vores 400 kvm store fysioterapi klinik er centralt placeret på midtsjælland mellem Køge, Ringsted og Roskilde. Klinikken ligger i centerområdet i Borup på Møllevej 2F, med gå afstand til Borup Lægehus, Borup Plejehjem, Borup Idrætshal og ældreboligerne. Der gode parkeringsmuligheder og nem adgang til offentlig transport.   

 

Udover tre store behandlerrum til individuel behandling, har klinikken et 100 kvm fitnesscenter med de mest anvendte konditions, genoptræningsmaskiner og styrketræningsudstyr. Vi råder ligeledes over en 100 kvm stor holdsal hvor vi laver yoga, pilates, GLAD træning og andre holdtræningsaktiviteter.

Borup Fysioterapi logo og link til frontpage

Forsikringsselskaber vi samarbejder med:

Lokale og regionale samarbejdspartnere

Borup fitness logo
Borupfodbold logo
Skovbo Golfklub logo
Borup Erhverv logo
Køge Kommune logo
Køge Bibliotekerne logo
Køge Svømmeland logo
Region Sjælland logo
bottom of page