top of page
Specialsåler specielt tilpasset dine fødder få fodterapi hos fysioterapeut

SuperSole - Individuelt tilpassede indlægssåler

Har du smerter i fødder, ben, bækken eller ryg?

Hos Borup Fysioterapi er vi certificerede i SuperSole konceptet. Hvor vi tilbyder special tilpassede såler, der kan give din fod og krop optimal støtte, aflastning og stimulering.

 

Vi fører alle størrelser og yder 30 dages fri retur og pengene tilbage på såler, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

Hvad er SuperSoles?

SuperSoles er individuelt udformede indlægssåler, der er designet til at korrigere fodens stilling, således at led og muskler kan arbejde naturligt. Dette skaber balance i kroppen og kan have en mærkbar effekt ikke kun for foden, men også for knæ, hofte, bækken og lænd.

 

SuperSoles er ikke kun beregnet til korrektion, men også til stødabsorbering, hvilket gør dem ideelle for personer, der oplever fodrelaterede lidelser som gigt- og diabetesfødder, neuropati og hælsporer mv. SuperSoles kan også være en hjælp for dem, der oplever rygsmerter, knæsmerter eller hofteproblemer.

SuperSole speciallavede såler hos uddannede og certificerede fysioterapeuter

Vi har 30 dages tilfredshedsgaranti

Hvis sålerne ikke lever op til dine forventninger, giver vi dig pengene for sålerne retur

Hvem kan have gavn af indlægsåler?

SuperSoles kan være gavnlige for en bred vifte af personer. Hvis du har en lav svang, kan du være tilbøjelig til at falde ind på foden (pronerer), hvilket kan overbelaste dine led, sener og muskler. Dette kan øge risikoen for skader i svangsenen, akillessenen, skinnebenet, knæet, hoften eller ryggen. På den anden side, hvis du har en høj svang, kan din fod være stiv, hvilket også kan belaste hele systemet.

Individuelt tilpassede såler kan b.la. afhjælpe:

 • Hælspore

 • Hulfod

 • Platfod

 • Svangsenebetændelse

 • Smerter i hælen & Ondt i hælen

 • Fodsmerter & Ondt under foden

Forskning og erfaring har vist, at mange af disse skader kan behandles og skadeforebygges med øvelser kombineret med indlægssåler som SuperSoles.

Maja Weidner laver specialtilpassede såler til pronation og ondt i ryggen hos Borup Fysiot

Certificerede og specialuddannede SuperSole fysioterapeuter

Vi har certificerede i SuperSole konceptet, hvilket gør os i stand til at diagnostisere, ordinere og udforme SuperSole indlægssåler som supplement til almindelig fysioterapi. Det betyder at vi som fysioterapeuter kan lave indlægssåler, som tidligere skulle laves hos en fodterapeut.

I kombination med vores dybe viden om kroppen, i kraft af at være fysioterapeuter, kan vi vurdere om specialtilpassede såler vil kunne hjælpe dig og din problematik.

SuperSoles kan tilpasses igen og igen

Sålerne består af et materiale som gør at vi kan tilpasse dem flere gange,

hvis dine fødders behov ændrer sig

SuperSoles til alle behov
Vi fører alle størrelser
og tilbyder såler til specifikke
målgrupper. Herunder børn og eliteidrætsudøvere

SuperSole tilbyder fem forskellige typer indlægssåler for at imødekomme forskellige behov:

 1. Slim – Den smalleste sål i SuperSoles sortimentet.

 2. ACTIVE – Til den krævende idrætsaktive motionist.

 3. Power – Til de ekstra krævende fødder - fx soldater og bodybuilder

 4. CARE – Til ekstra følsomme fødder -fx gigt og diabetes fødder

 5. EXTREM – Til eliteidrætsudøveren.

Disse indlægssåler kan være særligt gavnlige for personer, der oplever rygsmerter, knæsmerter eller hofteproblemer i forbindelse med et aktivt liv.

Priser for Supersole

Pris: 1500 kr.

 • Prisen inkluderer 800 kr. for sålen 

 • 700 kr. for arbejdstid til fremstilling af sålen og en tid, hvor der følges op på hvordan det går med din fod og eventuel yderligere tilpasning af sålen. 

Funktionstest er nøgleordet. Vi tester belastningen på dine fødder med en række funktionstest både før og efter sålerne er fremstillet. På den måde sikrer vi, at du får den optimale støtte, om du går, står, eller dyrker idræt og vægtløftning. Da foden i den grad påvirker resten af kroppen, er der i prisen inkluderet en tid til opfølgning - så vi er sikre på at alt er som det skal være.​

Add information about the promotion here. Click to edit the text and any details about the sale you want users to know.

Praktisk information

Du må meget gerne medbringe relevante sko, fx løbesko, arbejdssko og vandrestøvler. Booker du tid online, så skriv din skostørrelse i kommentarfeltet, så vi sikrer os at vi har de relevante såler hjemme.

Du kan booke tid online eller ved at sende en SMS/ringe til 57 52 23 23 eller skrive en mail. Du er også altid velkommen til at se forbi klinikken.

bottom of page