top of page

Behandlinger
hos Borup Fysioterapi

Hos Borup Fysioterapi rummer vi det hele menneske og hjælper ved kropsorienterede problematikker. Vi tilbyder derfor flere forskellige behandlinger udover fysioterapi varetaget af behandlere og fysioterapeuter. Tryk på billederne nedenunder for at læse mere.

Behandlingsområde i klinikken hos Borup Fysioterapi

Behandlinger hos os kan du bl.a. bruge ved:

  • Ondt i ryg og nakke

  • Diskusprolaps

  • Hovedpine

  • Muskelspændinger

  • Idrætsskader

  • Indlægssåler

  • Varmtvandstræning

  • Kropsanalyse

  • GLA:D Ryg, Hofte, Knæ

Formålet med fysioterapeutisk behandling

Vælger du behandling hos Borup fysioterapi, er formålet for os, at forbedre din livskvalitet og dine bevægelsesfærdigheder. 
Vi tilbyder forskellige behandlinger, der hjælper dig med at bevare og genoprette bevægelsesfunktionen. 
Uanset om du er yngre eller ældre, lider af en sygdom eller har været udsat for en skade, kan behandlinger, i vores fysioterapi i Borup, være en effektiv metode til at genoprette din helbredstilstand.

Behandlinger med grundighed og fokus på det hele menneske

Borup fysioterapi tilbyder certificerede behandlinger baseret på grundige undersøgelser og analyse af dine muskler, led og bevægelighed. Vi fokuserer på det hele menneske og hjælper derfor med flere forskellige kropsorienterede problematikker. Derfor har vi både specialiserede fysioterapeuter og terapeuter der varetager behandlingerne, så du kan få den bedste behandling.

Erfarne fysioterapeuter og terapeuter hjælper dig i mål med behandlingen

Hos os møder du både dedikerede fysioterapeuter og terapeuter. Vi tilbyder dig grundige og virkningsfulde behandlinger og træning, der kan hjælpe dig med at genfinde eller opbygge din mobilitet og forbedre din livskvalitet.
 
Ved at vælge Borup Fysioterapi får du adgang til professionelle behandlinger, der er rettet mod at optimere din bevægelsesfunktion og forbedre din evne til at udføre dagligdags aktiviteter. Vores fysioterapeuter og terapeuter er dybt engagerede i, at hjælpe dig med at nå dine mål og sikre, at du opnår maksimal bevægelsesfrihed og livskvalitet.

Vi uddanner os løbende og er specialiserede

I behandlingerne anvender vi moderne teknikker og øvelser, vi ved der virker og som er skræddersyet til dine individuelle behov. 
Vi arbejder sammen med dig for, at opnå de bedste resultater.

Behandlinger hos Borup fysioterapi giver dig bedre livskvalitet

Kort sagt tilbyder Borup Fysioterapi de bedst mulige behandlinger ved kropsorienterede problematikker, der sigter mod at forbedre din bevægelse, genoprette funktionsevnen og optimere din livskvalitet. 

Vi ønsker for dig, at du atter kan genvinde din mobilitet og bevæge dig frit gennem livet, på dine vilkår.

Borup Fysioterapi logo med link til hovedside
header billeder.png
bottom of page