top of page

Fitnesscenter i fysioterapien

Træn i fitnesscenteret hos Borup Fysioterapi og få fleksibilitet og kyndig vejledning

Woman Working Out

Månedskort

  • Træning mandag til lørdag, aftal tider hos Borup Fysioterapi (højst 6 i lokalet samtidig)

  • Pris: 300kr.

  • Gratis for dig med vederlagsfri fysioterapi - hvor du får et personligt træningsprogram.

Image by Jakob Owens

Personlig Træner

  • Samme pris som normalbehandling.

  • ca. 30 min

Tilmeld dig nu og få fordelene ved et fitnesscenter i en fysioterapi

Kom nemt og hurtigt i gang med din træning ved enten at ringe eller skrive en e-mail til os
- og kom i gang med det samme!

Telefon: 57 52 23 23

E-mail: klinik@borupfys.dk

Et månedskort til fitnesscenter i en fysioterapi

I fitnesscenteret hos Borup Fysioterapi er du i kyndige hænder. Med et månedskort kan du benytte fitnesscenteret næsten alle ugens dage fra mandag til lørdag, blot du aftaler tid med fysioterapien, så vi er sikker på der er plads til dig og din træning.

 

Med et månedskort kan du træne individuelt i et fitnesscenter fyldt med det du skal bruge når der skal tages særlige hensyn til individuelle problematikker og funktionsniveau.

Et månedskort giver dig frihed til at sætte dit eget tempo med din individuelle træning.

Ved dit besøg i Borup Fysioterapis fitnesscenter tager vi godt i mod dig og sikre os, at du føler dig godt tilpas. Vores venlige og professionelle personale står altid klar til at hjælpe og guide dig gennem din træning, besvare spørgsmål og give rådgivning om øvelser og teknikker.

Uanset om du har et ønske om, at forbedre din krops sundhedstilstand, øge din muskelstyrke, få bedre førlighed tilbage i kroppen eller tabe dig, så har vi de både faciliteterne og ekspertise til at hjælpe dig med at nå dine mål i Borup Fysioterapi fitnesscenter.

Få et personligt træningsprogram tilpasset din situation

For at sikre at du får de bedst mulige oplevelser og resultater, anbefaler vi dig at kombinere, din individuelle træning, med et personligt træningsprogram. 

 

Vores dygtige fysioterapeuter kan hjælpe med at identificere eventuelle begrænsninger eller ubalancer i din krop og skræddersy træningen der er tilpasset dig og tager hensyn til hvad du kan, i din givne situation og du kan derved komme hurtigere i mål.

Vores fysioterapeuter er godt kvalificerede til din fitnesstræning. De uddanner sig løbende i maskiner, nye teknikker og øvelser der kan komme dig til gavn.

Husk at for dig med vederlagsfri fysioterapi er månedskortet til fitnesscenteret gratis og du får et personligt træningsprogram oven i.

Hos Borup Fysioterapi kan du lave en særaftale under coronakrisen. Mulighed for at have træningslokalet for dig selv eller med din familie. Hold dig i form - men pas på dig selv.

Hos Borup Fysioterapi kan du booke din fysioterapeut til at guide og motivere dig under træningen og justere dit trænings program.

INFO OG TILMELDING

For nærmere info og tilmelding, skriv en mail til klinik@borupfys.dk eller ring 57522323

Træningsrum oppe.jpg
bottom of page