top of page
Stort og lyst rum til udlejning workshops og hold

Lokale udlejning

Er du på udkig efter det perfekte sted til at afholde din holdtræning, workshops eller foredrag? Vores 100 kvm store og lyse træningsrum er nu tilgængeligt for udlejning på timebasis!

 

Kontakt os per telefon eller email for at høre nærmere.

Vores rum kan blive dit rum

Velkommen til vores store og indbydende rum. Skabt til at imødekomme behovene hos yoga og mindfulness instruktører, danseundervisere, foredragsholdere og alle, der ønsker at afholde workshops inden for fx meditation, breathwork eller andet. Vores eneste krav er at du er ansvarlig og afholder aktiviteter relateret til sundhed.  

Meditations og yoga gruppe workshop hos Borup Fysioterapi
Lokale udlejning stort rum på 100 kvm udlejes hverdage efter kl 17 og alle weekender hos B

Fordele for dig og din gruppe

  • Fleksibilitet: Med 100 kvm plads er vores rum ideelt til en bred vifte af aktiviteter, herunder workshops og gruppe sessioner med op til 30 deltagere. 

  • Teknologi og udstyr: Vi har sørget for, at du har alt, hvad du behøver for en problemfri session, WiFi adgang, og Bluetooth højttaler. Herudover har vi yogamåtter, -klodser og -puder samt stole.

  • Komfort: Med dæmpbar belysning, toilet, bad og omklædningsrum, er der rammerne for en god oplevelse.

  • Gode Parkeringsmuligheder: Nem og bekvem parkering for både dig og dine deltagere. Centralt placeret i Borup.

  • Tilgængelighed: Lokalet er tilgængeligt alle hverdagsaftener fra kl. 17.00 og hele weekender..

Pris og booking

Lej vores rum for 200 kr. per time. 

 

Kontakt os i dag for at booke lokalet eller for mere information. Vores kliniksekretær kan kontaktes per telefon alle hverdage mellem kl 9-12. Det er muligt at komme forbi og se om rummet fungerer for dig.

Vi glæder os til at byde dig og dine deltagere velkommen i vores multifunktionelle rum, hvor ro, fokus og personlig udvikling er i centrum.

100 kvm lokale til udlejning på timebasis
Borup Fysioterapi Møllevej 2F

Central Beliggenhed og gode Transportmuligheder

Lokalet hører ind under klinikken Borup Fysioterapi og ligger i centrum af byen Borup på adressen Møllevej 2F - midt mellem Roskilde, Køge og Ringsted.

 

Med gode transportmuligheder til nogle af de største byer på Sjælland samt regionaltogsforbindelse, er du sikret at dine deltagere kan komme bekvemt frem. Fx 12 min. i tog til Roskilde og Ringsted og 45 min til København.  

bottom of page