top of page
Hanne Emborg Fysioterapeut hos Borup Fysioterapi

Hanne Emborg

Mit navn er Hanne og jeg arbejder som fysioterapeut hos Borup Fysioterapi. Her kan du se mine uddannelser og erhvervserfaring.

Introduktion

Jeg er en engageret og erfaren fysioterapeut med over 9 års erfaring som praktiserende fysioterapeut.

 

Med en professionel baggrund fra anerkendte klinikker som ConnectFys i Frederiksberg og Frederikssund Fysioterapi, besidder jeg en dybdegående viden og specialisering i områder som ryg- og nakkeproblematikker, skulder- og bækkenproblematikker og post-partum genoptræning.

 

Som en certificeret instruktør i 'Dans med Parkinson' har jeg også etableret en niche indenfor neurologiske lidelser og tilhørende genoptræning.

 

Min uddannelsesmæssige baggrund fra Professionshøjskolen Metropol i København kombineret med supplerende kurser i funktionel træning, fasciesystemet og manuel terapi understreger min holistiske og opdaterede tilgang til patientbehandling. Ud over at være klinisk dygtig, er jeg en person, der forstår at møde hver patient hvor de er, og arbejde med dem med både professionalisme og empati.

 

Uddannelse

PBa. Fysioterapi

2010 - 2014: Professionshøjskolen Metropol København

Idrætsfysioterapi (DSSF)

2014 - 2016: Introkursus, Skulder-albue-hånd, Hofte-lyske

Mekanisk diagnostik og terapi (MDT)

2016 + 2017: Lumbalcolumna (A), Cervikalcolumna (B)

Mulligan / Mobilization with Movement

2015: Introkursus, Upper quadrant (A). Lower quadrant (B)

Funktionel træning med fokus på Rectus Diastase og Bækkenbund

2021: v. Elin Solheim

Fysio Flow

2022: Fasciesystemet og funktionel træning v. Elin Solheim

GLA:D knæ og hofte

2024: Specialiseret holdtræning for hofte og knæ ved artrose

Parkinson Ballroom Fitness

2019: Uddannet instruktør gennem Parkinsonforeningens projekt
”Dans med Parkinson” i samarbejde med Trygfonden

Cervikal Manipulering

2018: v. Correction Academy

Fagudlært idrætslærer

2008 - 2009: 1 års fuldtidsstudie. Eksamineret i boldspil, gymnastik, svømning, friluftsliv, anatomi og fysiologi, pædagogik og undervisning, formidling v. Paul Petersens Idrætsinstitut

Kinesio taping K1+K2

2018: Teoretisk og praktisk uddannelse i kinesiotaping.
Har efterfølgende praktiseret og vedligeholdt det
ved praktikforløb og privat brug v. OrtoNordic

Erhvervserfaring

Borup Fysioterapi

2023/11 - : Selvstændig fysioterapeut. Manuel behandling og funktionel træning.

ConnectFys, Frederiksberg

2017 - 2023: Selvstændig fysioterapeut. Varetager ryg/nakkespecialet, samt skulder- og bækkenproblematikker. Medstifter af mor/-barnklinik inden og udenfor sygesikringen med speciale i rectus diastase og funktionel bækkenbundstræning.

Frederikssund Fysioterapi

2014 - 2017: Selvstændig fysioterapeut. Individuel behandling og holdtræning af skulder/OE, nakke/ryghold samt neurologisk
hold under paragraf 62 for apopleksi og Parkinson. Dertil har jeg ude af huset været konsulent og underviser på anlægsgartneruddannelsen i Roskilde i ergonomi og skadesforebyggelse. v Søren Qvist & Ane Corlin.

De Danske Danseskoler

2015 + 2016: Underviser på danselæreruddannelsen i anatomi af fysiologi samt skadesforebyggelse.

Copenhagen Care Center

2013 - 2014: Selvstændig fysioterapeut, primært manuel behandling af ryg-, nakke- og skulderproblematikker v. Birgit Rasmussen (cph- carecenter.dk).

Anders Matthiessen Anlægsgartnere

Varetog ugentlig morgentræning, som primært er forebyggende rygtræning / ergonomisk vejledning for anlægsgartnere.

Fysiocenter Roskilde

2009 - 2011: Fysioterapeutstuderende. Har varetaget holdtræning af ryghold og styrke/pulshold, personlig træning, træningsprogramlægning og klinikadministration v. Niels Honore og Niels Erichsen.

Anden praktisk erfaring

Afsluttende Bachelorprojekt

2013 - 2014: Kvalitativt studie omhandlende smertehåndtering for kroniske smertepatienter. Har her afholdt smertehåndteringskursus for 7 patienter bygget op om Explain Pain-konceptet (Butler & Moseley). Projektet afsluttet med karakteren 12.

Vistamar Rehabiliteringssenter i Alicante

2013: Frivilligt praktikmodul på 6 uger. Har her arbejdet med neurologiske og reumatologiske patienter samt har varetaget almene styrketræningshold.

FysiQ Kastrup

2013: Praktikophold i 3 måneder. Individuel undersøgelse og behandling i privat regi. Har her behandlet diverse muskuloskeletale problematikker cervikalt og lumbalt samt
idrætsrelaterede skulder- og knæproblematikker gennem manuel behandling (MT og McKenzie) og øvelsesterapi. Ydermere har jeg behandlet neurologiske patienter, varetaget balancehold og stavgangshold. Klinisk eksamen med karakteren 12.

Træningscenter Vanløse

2012: Praktikophold i 3 måneder (kommunal
genoptræning). Har her indgået i tværfagligt team omkring
ortopædisk og geriatrisk genoptræning, har varetaget individuel behandling samt holdtræning af postopererede ASD- og TKA patienter.

Hvidovre Hospital

2011: Praktikophold i 2 uger på ambulant fysio- og ergoterapeutisk afsnit med behandling af ortopædiske samt medicinske patienter.

Instruktør hos DGI og DGF

2009 - 2013: Instruktør for rytme- og springgymnastik på konkurrenceniveau samt motions og -løbehold. Træning/leg/motion for børn i alderen 8-18 år.

bottom of page