top of page

PSYKOSOMATISK TERAPI

Borup Fysioterapi v. Carina Skjoldemose Hansen

Psykosomatisk Terapi åndedræt Livsglæde Borupfys.dk

"Jeg har gennem flere år arbejdet med psykosomatisk terapi og har set de positive resultater, det kan have for mine klienter. Jeg tror på, at ved at arbejde med krop og psyke sammen, kan vi få adgang til dybereliggende problematikker og skabe varige forandringer." - Carina Skjoldemose Hansen

 

Hvad er Psykosomatisk Terapi?

Psykosomatisk terapi er en form for terapi, der arbejder med sammenhængen mellem krop og psyke. Det betyder, at vi ser på, hvordan fysiske symptomer kan have en psykisk årsag, og omvendt. Terapien fokuserer på at behandle fysiske symptomer, samt undersøgelse og behandling af de underliggende psykologiske årsager til symptomerne.

Hvad kan Psykosomatisk Terapi behandle?

  • Stressrelaterede problemer som fx hovedpine, muskelspændinger, søvnproblemer m.m.

  • Traumer og følgevirkninger af traumer som fx PTSD, angst, depression m.m.

  • Fysiske symptomer uden en kendt årsag, fx smerter, træthed m.m.

  • Spiseforstyrrelser og problemer med kropsbilledet

  • Problematikker i relationer og i familien

Det er vigtigt at bemærke, at psykosomatisk terapi ikke er ment som en erstatning for medicinsk behandling, men som et supplement til det. Det er vigtigt at arbejde tæt sammen med en læge eller en anden sundhedsudbyder for at sikre, at alle behandlingsmuligheder er blevet undersøgt og overvejet.

Hvordan foregår behandlingen?

Under behandlingen bruges forskellige teknikker, der øger ens bevidsthed om kroppen og derfor ens følelser og tanker. Typisk foregår behandlingen ved en kombination af vejrtrækningsøvelser, berøring og samtale. Sessionerne varer 1-1,5 time.

 

Måske har du fået af vide at du har en funktionel lidelse eller en psykosomatisk lidelse og der ikke er nogen medicinsk forklaring på dine lidelser - måske er du helt naturligt frustreret over at der ikke er en diagnose. Igennem terapien vil du lære om din intelligente og selvhelbredende krop og dets sprog.

Hvorfor vælge Psykosomatisk Terapi hos Carina Skjoldemose Hansen?

Carina er uddannet psykoterapeut og traumeterapeut fra Bodynamic International og er en erfaren psykosomatisk terapeut. Hun har arbejdet med mange forskellige problematikker og har en empatisk og professionel tilgang til terapien.

 

Carina's tilgang er baseret på Bodynamic Analytical Psychotherapy, som er en integreret metode, der kombinerer psykologisk teori og kropsterapi for at hjælpe klienter med at forstå og løse deres udfordringer. Bodynamic er kendt for at være en effektiv metode, der kan hjælpe med at løse langvarige problemstillinger og forbedre livskvaliteten.

Du kan læse mere om Carina og hendes arbejde på hendes hjemmeside https://ditfocus.dk/

Book tid til behandling

Hvis du ønsker at arbejde med dine problemer og skabe varige forandringer i dit liv, så book en session hos Carina nu via telefon 57522323, email klinik@borupfys.dk eller online booking. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej til et bedre liv.

Carina 

BODYNAMIC

Bodynamic er bygget op omkring somatisk psykologi og bidrager med et banebrydende analyse system og behandlingsmetode.

Terapi-metoden integrerer aktuel forskning i psykomotorisk udvikling af børn, kognitiv og dybde psykoterapi, hjerneforskning, og særlig vægt på kvaliteten af det sociale menneske og på sunde sociale forhold.

bottom of page