top of page

ONLINE KONSULTATIONER

HVORFOR 

Online konsultationer er skabt for, at du kan komme i kontakt med din terapeut hvis du ikke har mulighed for at møde op i klinikken.

 

Du har mulighed for at veksle imellem behandling på klinik og telefon/video-konsultationer. Det er både muligt at få gennemgået øvelser og træningsprogrammer.

Henvender sig til 

  • Har et akut opstået problem. Vi vejleder dig i smertelindring, behandling, genoptræning så du kommer stærkt igennem dit skades forløb med mindre risici for skader i fremtiden.

  • Hvis du er sportsudøver og har brug for sparring om præstations fremmede tiltag, skades forebyggelse og akut opståede problemer

  • Længerevarende smerter eller funktionsnedsættelse. Vi vejleder dig i smertehåndtering, behandlingstiltag eller symptomlindrende øvelser og ligger træningsprogrammer skræddersyet til dig.

  • Under pandemier såsom Corona hvor dele af sundhedssystemet lukker ned, kan online konsultationer den eneste mulighed for at få akut behandling.

Din fysioterapeut i Borup - hjemmebehandling

Hvis du ikke er istand til at komme til klinikken, grundet din tilstand, tilbyder vi at komme ud til dig på din bopæl. Det kan være du ikke kan gå, at du lige er blevet opereret eller har fået et akut hold i ryggen, som bevirker at du ikke kan bevæge din krop uden kraftige smerter. I disse tilfælde kan det være vanskeligt at betjene en computer og derved foretage en videokonsultation, hvorfor vi som fysioterapeuter har mulighed for at komme til dig. Du booker tid til hjemmebehandling ved at ringe eller SMS'e til 57 52 23 23, skrive en mail til klinik@borupfys.dk. Du kan også booke tid til hjemmebehandling online.

bottom of page