top of page
Holdtræning hos Borup Fysioterapi

Holdtræning med fysioterapeuter

Velkommen til holdtræning hos Borup Fysioterapi - din vej til effektiv og motiverende træning!

 

Vi forstår, at det kan være udfordrende at bevare motivationen, når man træner alene. Derfor tilbyder vi holdtræning, hvor du får et socialt element ind over din træning samtidig med, at vores kompetente fysioterapeuter sikrer, at du udfører øvelserne korrekt.

 

Vælg herunder mellem vores store udvalg af holdtræning.

Vejledning, tryghed og træningsfællesskab på hold

Med træning på vores hold giver vi dig ikke kun tryghed, men også kompetent vejledning og rådgivning, så du kan motionere og træne effektivt og korrekt.

 

Vores fysioterapeuter og professionelle instruktører rådgiver den enkelte, så du undgår skader og opnår den maksimale effekt af dine træningssessioner.

 

Når du deltager i vores holdtræning, kan du se frem til disse fordele:

  • Korrekt træning, som tager hensyn til dig og dine udfordringer

  • Maksimalt udbytte af din træning, med personlig og professionel vejledning.

  • Opnå dine mål og resultater ved hjælp af fysioterapeuter som trænere

Kom og vær med til at styrke vores træningsfællesskab og få den rette rådgivning, ved at deltage i vores inspirerende holdtræning hos Borup Fysioterapi.

Tilmeld dig holdtræning i dag og tag det første skridt mod et aktivt liv og en sundere version af dig selv!

Borup Fysioterapi holdtræning omfatter:

  • Holdtræning i fitnesscenter

  • Træningssal hold

  • Bækkenbundstræning

  • Yogatræning

  • GLAD træning og skuldertræning

  • Holdtræning i varmtvandsbassin

  • Månedkort til fitnesscenter i Borup Fysioterapi

Holdtræning i fitnesscenter

I fitnesscenteret kan der trænes på hold og individuelt. Der trænes på maskiner og med vægte.

 

Holdtræningen, som cirkeltræning, er tilrettelagt af vores specialiserede fysioterapeuter.

 

Træner du individuelt på hold, i Borups Fysioterapi, kan du få udarbejdet et personligt program, som du kan træne efter i fitnesscenteret. Er du mere interesseret i muligheden for et månedskort til fitnesscenteret, så læs mere længere ned på siden under “Månedskort til fitnesscenter”.

Hvad er cirkeltræning?

Cirkeltræning er et konditionstræning tilrettelagt, så der cirkuleres mellem træningsmaskinerne til holdtræningen.


Cirkeltræningen hos Borup Fysioterapi er tilrettelagt af fysioterapeuter og er oprettet som holdtræning.
 

Vores cirkeltræningshold er særlig velegnet til dig med funktionsnedsættelse og neurologisk sygdom som parkinson, muskelsvind, sclerose, cerebral parese, apopleksi, følger efter poliomyelitis og flere andre.
 

Hos Danske Fysioterapeuter kan du læse, om den beviselige effekt der er ved cirkeltræning af klienter med eksempelvis traumatisk hjerneskade.

Hos Borup Fysioterapi har vi erfaring for, at klienter med funktionsnedsættelse eller neurologisk sygdom, kan have stor glæde af konditionstræning som cirkeltræning. Både ved at træningen foregår som holdtræning og med et stopur, holder vi motivationen oppe og styrke din kognitive sindstilstand og derved styrkes kroppen i en passende intensitet for den enkelte.


Har du spørgsmål til om du kan få glæde af cirkeltræning? Så skriv en mail til fysioterapeuterne i Borup Fysioterapi på klinik@borupfys.dk eller send en SMS til telefon: 57 52 23 23.

Individuel træning på hold:

Den individuelle træning er skræddersyede programmer til den enkelte klient. Individuel træning hos Borup Fysioterapi, bygger på evidensbaserede øvelser og træning. Vi laver mange forskellige programmer til både opbygning af musklerne ved skader, træning i forbindelse med funktionsnedsættelse o.m.a.

 

Det individuelle program kan eksempelvis være et program tilrettelagt efter at styrke en klients neurologiske udfordringer og kan være træning i forbindelse med en parkinsonbehandling, med fokus på parkinson følgesygdomme.

 

Du kan finde mere information om træning i fitnesscenter eller tilmelde dig her:

Træning i træningssalen

Ugentlige hold med fokus på styrke og smidighed, balancetræning og gangtræning, som bidrager til forbedret fysisk funktion, mental sundhed og ikke mindst socialt samvær.

Hold i træningssalen

Bækkenbundstræning som holdtræning

På holdet til bækkenbundstræning, giver vi dig konkrete redskaber og teknikker, så du kan opbygge og vedligeholde et stærkt bækken, underliv og mave.

 

Bækkenbundstræning, mavetræning og MAMA hold, indeholder bl.a. virkningsfulde bækkenbundsøvelser, knibeøvelser mod inkontinens, træning for delte mavemuskler og træning som mindsker lændesmerter.

 

Specialiserede fysioterapeuter hjælper dig med at genvinde en stærk krop og på et hold oplever du, at du langtfra er alene med dine udfordringer. Du kan finde mere information om bækkenbundstræning eller tilmelde dig her:

Yoga holdtræning

På yoga hold hos Borup fysioterapi har vores fysioterapeuter og yogainstruktører opmærksomhed på at opbygge din krops balance af indre og fysisk styrke og smidighed. Du finder nemt et yogahold der passer til dig.

 

Vi har et varieret udbud af yogahold, som omfatter: Hatha yoga, Skavanka yoga, Flow yoga og Astanga yoga. Yoga holdtræning, hvor vi altid tager godt imod nybegyndere. Du kan finde mere information om yoga træning og tilmelding her:

GLAD træning og skuldertræning

Holdtræningen her er målrettet træningsforløb for ryg, skulder, nakke, knæ eller hofte. GLAD holdene (Ryg, Knæ og Hofte) varetages af erfarne fysioterapeuter, der er uddannet efter GLA:D konceptet og underviser ud fra GLA:D forløb og øvelser.

Har du brug for et gennemprøvet og effektfuldt GLA:D genoptræningsforløb, så er dette hold måske en god træningsform for dig.

Skulder og Nakke hold følger ikke GLAD konceptet, men er udviklet af os selv på baggrund af vores erfaring med netop disse områder. 

 

Du kan finde mere information om GLA:D træning, samt Skulder- og Nakkehold og tilmelde dig et hold her:

Holdtræning i varmtvandsbassin

Holdtræning i varmtvandsbassin tilbydes flere gange om ugen. Træning i varmtvandsbassin er en populær træningsmetode, for de der vil genoptræne og vedligeholde deres krop på en skånsom måde.

 

Til holdtræningen er der mulighed for at blive motiveret af andres selskab og der vil altid blive taget hensyn til den enkelte.

 

Kom med på et varmtvandshold, hvor Borup fysioterapi træner i den lokale Borup Varmtvandssal og oplev et effektivt forløb, hvor kompetente fysioterapeuter, uddannet i varmtvandstræning, vil hjælpe og guide dig - så du når dine mål.

 

Du kan finde mere information om træning i varmtvandsbassin eller tilmelde dig her:

Månedskort til fitnesscenter

Har du helt styr på din træning, men vil gerne have kyndig vejledning af fysioterapeuter ved behov, så tilmeld dig vores fitnesscenter i Borup Fysioterapi, med et månedskort.

 

Med et månedskort kan du selv planlægge hvornår du vil træne.

 

Fysioterapeuter står klar til at guide i maskiner eller hjælpe med den programlagte træning.

 

Du kan finde mere information om månedskort til fitnesscenter eller tilmelde dig her: 

bottom of page